Membership

Tähtitieteilijäseuran jäseneksi voi pyrkiä tähtitieteellistä tai siihen liittyvää tutkimusta tekevä henkilö. Jäseneksi hakevat hyväksyy seuran hallitus. Kannattajajäseneksi voi hallituksen kutsusta päästä henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea tähtitieteellistä tutkimus- ja yhteistyötä.

The membership of the Finnish Astronomical society is open for persons working or studying astronomical or closely related fields. The applicants are accepted by the board. Support membership is open to individuals or organisations wanting to support astronomical research and collaboration.

Jäsenmaksu

Membership fee

Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain vuosikokouksessa. Tällä hetkellä (vuosi 2015) se on 10 € vuodessa. Vuodesta 2016 alkaen jäsenmaksu on 25 € / vuosi väitelleiltä tutkijoilta ja 15 € / vuosi opiskelijoilta.

Jäsenmaksu maksetaan seuran lähettämällä laskulla viitenumeroa käyttäen. Mikäli et ole saanut jäsenkirjettä tai jäsenmaksulaskua, ilmoita siitä osoitteeseen info at ttseura.fi.

The membership fee is decided for each year in the annual meeting. In 2015 the fee is 10 € per year. As of 2016 the membership fee is 25 € per year for researchers and 15 € per year for students.

If you haven't received the membership letter or invoice with the personal reference number, let us know about it at info at ttseura.fi .

Tilinumero

Bank account

Vaikka vanha tilinumero (800019-70954542, Sampo) vielä toimiikin suomalaisten pankkien välillä, jatkoa varten suositellaan uuden virallisen muodon käyttämistä:

While the old format (800019-70954542, Sampo) still works within Finland, we recommend using the "international" form:

IBAN: FI 9180 0019 7095 4542
BIC/SWIFT: DABAFIHH

Liittyminen

How to join

Jos haluat liittyä seuraan, lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info at ttseura.fi. Hakemuksesta tulisi ilmetä yhteystietojesi lisäksi esim. instituutti (yliopisto tai työnantaja) tai muuten käydä ilmi miten miten työskentelet alalla.

In order to join the society send a free-form application to info at ttseura.fi. In addition to contact details, you should mention your institute (university, employer, rtc.) or otherwise explain how your work is related to astronomy/space sciences.